8 Nisan 2014 Salı

Upgrade Kristalleri

KingdomOnline' da 4 adet güç kristali bulunmaktadır bunlar eşyanın sınıfına göre kullanılabiliyor. Oyunda 4 çeşit eşya bulunmakta bunlar :

1) Normal eşya: Bu eşya yazıları beyaz renktedir ve oyunun en alt seviye item knighttan örnek vermek gerekirse npcde satılan beyaz yazılı eşyaları düşünebilirsiniz bu itemlar knightta upgrade edilemezken kingdomda beyaz güç kristali kullanarak upgrade edebilirsiniz. Normal itemlar daha üst seviye kristallerle de (yeşil,mavi,turuncu) upgrade edilebilir. Üst seviye kristallerle upgrade oranı daha yüksektir blessedla normal high class scroll arasındaki fark gibi.

2) Magic eşya : Bu itemların yazıları yeşil renktedir oyunda 2. alt seviye eşyalar knighttaki upgrade edilebilen eşyalar gibi düşünebilirsiniz yada middle class gibi düşünülebilir ancak her seviye itemin normal magic rare ve unique formu bulunmaktadır tamamen karşılaştırma yapmak doğru olmaz. Yeşil güç kristali kullanarak upgrade edilebilir bunun yanında mavi ve turuncu kristallede upgrade edilebilir.

3) Rare Item : Bu itemlar unique itemlardan sonra oyunun en güçlü eşyalarıdır, yazıları mavidir. Kingdomda belli statlarda ürün grupları olmadığı için stat değerleri ve özellikleri random olarak çıkmaktadır bu elinizdeki eşyalar eşsize yakın olmasını sağlayabilir tabi belli bir noktadan sonra her çeşitten bulmak mümkün olacaktır. Bu itemları mavi güç kristali kullanarak upgrade edebilirsiniz bunun dışında turuncu kristalde bu eşya çalışmaktadır.

4) Unique Item : Bu itemlar oyunun en değerli eşyalarıdır. Yazıları turuncudur, eşsiz özelliklere ve bonuslara sahiplerdir +4 üzerindeki seviyelerde kendilerine has bir şekilde parlamaktadırlar (zırh veya silah olması fark etmez hepsi parlıyor). Unique upgrade kristali (turuncu) ile upgrade edilebilir.


  • Rare ve Unique itemlar en çok zindanlardan ve bosslardan düşmektedir.
  • Beyaz kristaller düşük seviye moblardan düşerken ya da NPC ' de satılırken, yeşil kristaller moblardan ve zindanlardan , mavi kristaller üst seviye zindan ve moblardan, turuncu kristaller ise üst seviye zindan bosslarından düşmektedir.
  • Silahlar +4 ten sonra parlamaya başlıyor seviyesi arttıkça parlama efekti daha belirgin ve güzel hale geliyor.
  • Upgrade oranları üzerine henüz bir bilgi verilmiş değil.
Not : İtem seviyesi arttıkça sizden istenen taş miktarında artacaktır örneğin itemi +1 yapmak için 1 kristal isterken +2 için 2 kristal +5 için 5 kristal isteyecektir tabi bunun yanında upgrade yaparken bir miktar paranızda gidiyor. (Hatırlatma için twilight_y ' e teşekkürler.)



580548_226381134195666_1080390991_n.jpg

Not : Alıntı değildir. Kullanırken kaynak gösteriniz.

0 yorum :

Yorum Gönder